Πως Να Ψωνίσεις

Πώς να ψωνίσεις


1) Για να διαβάζεις αυτό, βρίσκεσαι ήδη στο site της Badila, www.badila.gr.


2) Από το MENU BAR μπορείς να διαλέξεις σε ποια κατηγορία θέλεις να περιηγηθείς.


3) Πατώντας πάνω σε οποιοδήποτε ρούχο μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες αυτού, καθώς και λεπτομέρειες για τη σύνθεσή του, ή τις διαστάσεις και το νούμερο που φοράει το μοντέλο που απεικονίζεται.


4) Στην περίπτωση που επιθυμείς να καταχωρήσεις το προϊόν σε λίστα αγαπημένων, θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσεις ένα λογαριαμό με τα προσωπικά σου στοιχεία, κι έπειτα να πατήσεις το κουμπί "Wishlist".


5) Εάν αποφασίσεις να αγοράσεις το προϊόν, επέλεξε ΧΡΩΜΑ, ΜΕΓΕΘΟΣ και ΠΟΣΟΤΗΤΑ, και στη συνέχεια πάτησε το κουμπί "ΚΑΛΑΘΙ". Το προϊόν θα προστεθεί στο καλάθι αγορών σου.


6) Στην περίπτωση που δεν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό, μπορείς να κάνεις την αγορά σου ως επισκέπτης. Ωστόσο μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό πριν πραγματοποιήσεις και καταχωρήσεις την παραγγελία σου. Εάν διαθέτεις λογαριασμό, απλώς επιλέγεις την εκδοχή "ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ", και καταχωρείς το email και τον κωδικό σου.


7) Φρόντισε να παραθέσεις όλα τα στοιχεία που ζητούνται στα κενά πεδία στα "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ,τη "ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ", τη "ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ" και "ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ".


8) Στο πεδίο "ΣΧΟΛΙΑ" μπορείς να σημειώσεις κάποια παρατήρηση για την παραγγελία σου.


9) Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει το κουτάκι Αποδοχής των Όρων Χρήσης ("ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ")


10) Πάτησε το κουμπί "ΑΓΟΡΑ" για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σου!


**ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 16 ΕΥΡΩ.