Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών 


Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 15 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/προϊόντων συμπλήρωσε το ειδικό ηλεκτρονικό  Έντυπο Επιστροφής, που θα βρεις μέσα στην ιστοσελίδα  στο ιστορικό παραγγελιών σου, προκειμένου να μας ενημερώσεις για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλεις να σε εξυπηρετήσουμε. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σου αφορά σε ελάττωμα  του/των προϊόντος/προϊόντων η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του/των προϊόντος/προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε η οποία σας παρέδωσε την παραγγελία σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσένα. Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων με χρέωση της εταιρείας δεν θα γίνονται δεκτές. 


Σε περίπτωση που ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούσαι να αποστείλεις το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας την όποια θα λάβεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού έχεις συμπληρώσει το ειδικό ηλεκτρονικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείς μέσα στην ιστοσελίδα  στο ιστορικό παραγγελιών σου . 


Στο ηλεκτρονικό  Έντυπο Υπαναχώρησης σου δίνονται οι εξής εναλλακτικές: 


  1. Πιστωτικό για μελλοντική αγορά: Με την επιστροφή του προϊόντος σας αποστέλλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα “πιστοποιητικό δώρου” που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέψατε. Το πιστοποιητικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική σας αγορά χωρίς χρονικό περιορισμό και περισσότερες από μια φορές μέχρι εξαντλήσεως της αξίας του. 
  2. Επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επέλεξες να πληρώσεις την παραγγελία σου, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα..

ΈΝΤΥΠΟ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 


Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση. Ι.ΤΣΑΛΙΚΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΕ 
Ελπίδος 33, Γαλάτσι 
Αττικής, Τ.Κ. 11146