Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου ή επιστροφής χρημάτων. Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία.

Σε περίπτωση που επιλέξετε αλλαγή η πιστωτικό για μελλοντική αγορά η πρώτη επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ επιλέγοντας την ACS* ή την Box Now. Πηγαίνετε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα ACS* και ζητήστε να αποσταλεί με χρέωση παραλήπτη πίσω στην εταιρεία μας.

Για επιστροφές με Box Now πατήστε εδώ.

*Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές.

Αν επιλέξετε επιστροφή χρημάτων τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς . Μπορούμε να σας προτείνουμε για πιο οικονομικά την ACS ή την Box Now με χρέωση δική μας και μόλις ολοκληρωθεί η επιστροφή θα σας πιστώσουμε 3€ ή 2€ λιγότερα, εξαρτάται απο ποιά μεταφορική θα επιλέξετε.

Διαδικασία επιστροφής:

Αμπαλάρετε τα προϊόντα με σίγουρο τρόπο, στην αρχική τους συσκευασία εάν γίνεται.

Συμπληρώστε το ειδικό ηλεκτρονικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είτε στο ιστορικό παραγγελιών σας είτε πατώντας εδω προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας  εξυπηρετήσουμε.

Στο ηλεκτρονικό Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

  1. Πιστωτικό για μελλοντική αγορά ( ΔΩΡΕΑΝ με ACS και Box Now).Με την επιστροφή του προϊόντος σας αποστέλλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα “πιστωτικό δώρου” που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέψατε. Το πιστωτικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντική σας αγορά εντός 365 ημερών και περισσότερες από μια φορές μέχρι εξαντλήσεως της αξίας του.
  2.  
  3. Αλλαγή Προϊόντος με άλλο προϊόν (ΔΩΡΕΑΝ με ACS και Box Now).Σε περίπτωση που διαμένετε εντός Αθηνών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος σε οποιοδήποτε κατάστημα BADILA, με περιθώριο ενός μήνα από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
    Για πραγματοποίηση αλλαγής με ίδιο η άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα πρέπει να μας ενημερώσετε για τα προϊόντα που επιθυμείτε με email στο eshop@badila.gr η τηλεφωνικά στο 2102530017.
  4.  
  5. Επιστροφή χρημάτων (Χρέωση 3€ με ACS ή 2€ με Box Now).
    Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Υποχρεωτικό για την επιστροφή χρημάτων είναι να έχετε μέσα στο δέμα που επιστρέφετε την απόδειξη αγοράς .Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από τις τράπεζες Alpha η Πειραιώς. Εάν δηλώσετε τραπεζικό λογαριασμό στην ίδια τράπεζα δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Για επιστροφές χρημάτων σε άλλες τράπεζες, αν υπάρχει επιβάρυνση από την τράπεζα σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
  6.  
  7. Επιστροφή μέσω της εταιρείας Box Now.
  8. Επίστρεψε το δέμα σου εύκολα και γρήγορα πατώντας το παρακάτω κουμπί.

 

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής αφορά ελάττωμα προϊόντος η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (ACS ή Box Now) η οποία παρέδωσε την παραγγελία σας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς. Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων με χρέωση της εταιρείας δεν θα γίνονται δεκτές.

* Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται στα φυσικά μας καταστήματα.

* Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί στα φυσικά μας καταστήματα.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στα ακόλουθα στοιχεία:

Επωνυμία: Ε. ΜΠΑΝΤΗΛΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ Α.Ε.
Διεύθυνση: Μονεμβασίας 60 Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, Τ.Κ. 143 41
Τηλέφωνο: 210 2520366