Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 1. Δωρεάν παραλαβή από κατάστημα της εταιρείας (2-4 ημέρες).
  Στο check out να επιλέξετε το κατάστημα της επιλογής σας.

  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ
  Αν επιλέξατε την παραλαβή σε κάποιο από τα καταστήματά μας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας έφτασε στο κατάστημα της επιλογής σας. Έχετε προθεσμία 3 ημέρες για να παραλάβετε την αγορά σας.
 2. Αποστολή μέσω ιδιωτικού ταχυδρομείου (ACS - EASY MAIL)
  Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες μέσω ιδιωτικού ταχυδρομείου και φθάνουν στον τελικό    παραλήπτη σε 2-3 εργάσιμες μετά την ημερομηνία της αποστολής.
  Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί για διάφορους λόγους ανωτέρας βίας , π.χ. δυσμενείς καιρικές συνθήκες .
  Το κόστος αποστολής έχει οριστεί για αποστολές εντός Ελλάδας στα 3,00€ για παραγγελίες μέχρι 25€ . Για παραγγελίες άνω των 25€ δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ
Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης ελέγξτε την κατάσταση της παραγγελίας σας σε οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τον λογαριασμό σας .Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης του badila.gr, τότε επιλέγετε από το Προφίλ την Παρακολούθηση παραγγελίας εισάγετε το e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά σας και τον αριθμό παραγγελίας ώστε να δείτε σε ποιό στάδιο βρίσκετε η παραγγελία σας.
Επιπλέον, μόλις η παραγγελία σας σταλεί από τις αποθήκες μας, θα σας στείλουμε ένα email που θα περιλαμβάνει το tracking number.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας ACS και τα έξοδα αποστολής είναι 8€.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις γίνονται μέσω της εταιρείας GLS και τα έξοδα αποστολής είναι 12-16€ εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και 18€ εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.