Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 1. Για παραγγελίες εντός Ελλάδος μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με τους εξής τρόπους :
 2.  
 3. Αντικαταβολή
  Τα προϊόντα έρχονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών και εσείς εξοφλείτε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).
 4.  
 5. PayPal
 6.  
 7. Κατάθεση σε κάποιον απο τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς
  E. ΜΠΑΝΤΗΛΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΕ
  α) Τράπεζα Πειραιώς IBAN : GR07 0172 0710 0050 7105 4674 646
  β) Alpha Bank IBAN : GR27 0140 3690 3690 0200 2005 293

*Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το www.badila.gr

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Αlpha Bank & Τράπεζα Πειραιώς) 

** Με αιτιολογία το επώνυμό σας.
*** Το χρονικό περιθώριο εξόφλησης της παραγγελίας είναι μία (1) ημέρα.
**** Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα σας παρακαλούσαμε να μας γνωστοποιήσετε την ενέργειά σας αυτή, στέλνοντας με email στο eshop@badila.gr την απόδειξη κατάθεσης.

 1. Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
  Αποδεκτές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro, Diners
 2.  
 3. «Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

  B. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με τους εξής τρόπους:
 4.  
 5. PayPal
 6.  
 7. Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
  Αποδεκτές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro, Diners